Hulp op afstand

Hulp op afstand.

Bij sommige supportvragen is het handig als onze medewerker het probleem met eigen ogen ziet, of een handeling op je computer voor je kan uitvoeren. Hiervoor kan hij via TeamViewer je computer tijdelijk op afstand besturen.

De kosten hiervoor bedragen € 20,- incl. BTW per sessie.

Ben je hierin geïnteresseerd? Installeer TeamViewer dan alvast op je computer. Doe hier een verzoek bij bij onze klantenservice en geef aan dat je gebruik wilt maken van TeamViewer. Je kunt dan snel weer verder!

Hulp op afstand, hoe werkt dit nu eigenlijk?

Met deze service nemen wij jouw PC als het ware van je over. Hierdoor bieden wij je vanuit ons bedrijf, optimale ondersteuning bij het oplossen van de computerproblemen. Het lijkt waarachtig of deze service ‘ter plekke’ wordt uitgevoerd; je zit immers achter het scherm en ziet exact wat wij op afstand doen.

Wat moet je hiervoor doen?

Je gaat akkoord en klikt op de knop ‘Hulp op afstand’ op het bureaublad en vervolgens op ‘uitvoeren’. Zodra het programma is opgestart, ontvang je een ID-nummer met een unieke code (wachtwoord). Deze code kan slechts éénmalig worden gebruikt en is per sessie dus altijd verschillend. Op het moment dat de communicatie tussen jouw en onze computer tot stand is gebracht, nemen wij de bediening van je computer over en kun je onze handelingen, ter oplossing van het probleem, volgen op het eigen beeldscherm. Je kunt op elk gewenst moment de computer weer van ons overnemen en/of de verbinding verbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *