Domeinnaam kopen

Een Domeinnaam kopen via Domein-Direct?

Neem dan een kijkje op onze aanbodpagina en zoek naar een domeinnaam op extensie, prijs of zoek direct op een domeinnaam.

Heb je de juiste domeinnaam gevonden, doe dan een bod. Uw geplaatste bod wordt vervolgens direct doorgestuurd naar de verkoper, welke hier binnen korte tijd op zal reageren. Indien je een domeinnaam aankoopt, betaal je naast het overeengekomen bedrag met de koper geen extra kosten.

Naast domeinnamen waarover je kunt onderhandelen, worden op ons platform ook alternatieve domeinnamen tegen een vaste prijs te koop aangeboden.

Zelfs als de domeinnaam die je wilde hebben bezet is, kun je deze mogelijk toch bemachtigen.

Domeinnaam-bemiddeling

Schakel Domein-Direct in om de gewenste domeinnaam in handen te krijgen Mocht je ondanks het grote aanbod bij ons geen geschikte domeinnaam kunnen vinden, dan helpt Domein-Direct je graag met het verkrijgen van de gewenste domeinnaam door middel van een domeinnaam-bemiddeling.

Wat jouw persoonlijke domeinagent doet:

  • Contact opnemen met de eigenaar: Jouw domeinmakelaar probeert de huidige domeineigenaar te bereiken om te bespreken of hij/zij geïnteresseerd is in het verkopen van het domein.
  • Onderhandelen over de verkoop: als de eigenaar het domein wil verkopen, werkt de domain agent samen met jou en de verkoper om een prijs te vinden die voor beide partijen werkt.
  • De transacties vergemakkelijken: als er een overeenstemming is bereikt, kun je alles vol zelfvertrouwen met de verkoper afhandelen terwijl de Domeinagent op de verkoop toeziet.

Hoe werkt het

De waarde bepalen

  • Geef op wat de domeinnaam voor u waard is.

Onderhandelen over de prijs

  • De Domeinagent probeert contact op te nemen met de huidige eigenaar om te laten weten dat er interesse is in zijn/haar domein.

Maak een deal

  • Als de huidige eigenaar het domein wil verkopen, onderhandelt de domain agent om de best mogelijke prijs te krijgen, zonder dat hij of zij je maximum overschrijdt.
  • De domeinnaam wordt op de nieuwe eigenaar gezet als houder.
  • De domeinnaam wordt beschikbaar gemaakt voor gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *