Backup

Een veilige webhosting met dagelijkse back-up.

Back-ups verzekeren uw webruimte tegen dataverlies. Wij bieden de mogelijkheid voor een dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse backup van alle data van de website en database. Deze kunt u via het hostingpanel herstellen wanneer u wenst.

Wanneer door een catastrofe het systeem van Domein Direct faalt, garanderen we al onze klanten een snel herstel van de systeemkopie betreffende de webruimte, database en emails.

Een webruimte bij Domein-Direct omvat:

  • Back-up naar een 2e datacenter
  • Brandvrije, 24 uur gecontroleerde serverruimte
  • Veiligheidskopieën van E-mails, web- en database inhoud
  • Snel herstel na een systeemfout

Back-up

Een back-up maken is het kopiëren van data zodat je een kopie van de informatie hebt, dat gebruikt kan worden in geval van dataverlies. Net zoals het belang van hoge-kwaliteitshardware, zijn verregaande back-up routines essentiële veiligheidsmaatregelen voor elke vorm van datagebruik. Veel mensen hebben een extra kopie van hun bestanden opgeslagen op bijv. een usb-stick of een CD-ROM.

Remote back-up

Vele factoren hebben bijgedragen tot de groeiende behoefte aan back-ups. De hoeveelheid aan kritische bedrijfsdata is in vele bedrijven pijlsnel gestegen. Daarnaast hebben de verspreiding van internetverbindingen met hoge snelheid en de dalende prijzen voor hardware, de kostprijs van geavanceerde back-upmethodes en remote back-up verminderd. Vooral de toegenomen risicofactoren beïnvloeden de bredere focus op veiligheid sterk.

Aan het terugzetten van een back-up zijn kosten verbonden.

Lees meer: Hoe een datacenter werkt – Wikipedia – Rekencentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *