Anonieme registratie

Wilt u een domeinnaam bezitten, maar niet zichtbaar zijn voor iedereen?
Bij Domein-direct kunt uw gewenste domeinnaam anoniem registreren ter bescherming van uw privacy.anoniem whois

Anonieme domeinregistratie kan direct bij de aanvraag van een nieuwe domeinnaam en bij bestaande domeinnamen.
Tarief €5,00 per jaar inclusief BTW.

Anonieme domeinnaam bestellen

Hoe werkt Anonieme registratie

Uw persoonlijke of bedrijfsgegevens worden niet weergegeven bij een domeinnaam aanvraag uit de WHOIS database.

Nieuwe domeinnaam anoniem registreren:

Bij de aanvraag van een domeinregistratie kunt u er voor kiezen het domein anoniem te registreren. Als u dat wenst wordt uw naam tijdens de registratie vervangen door de bedrijfsgegevens van anonieme-registratie en is het voor iedereen duidelijk dat uw domeinnaam privacy bescherming heeft.

U heeft altijd de volledige controle over uw domeinnaam en kunt deze op elk gewenst moment laten aanpassen, volgens de procedure voor het wijzigen van de houdergegevens bij bestaande domeinnamen.

Bestaande domeinnaam anoniem maken of op naam zetten:

Elke domeinnaam die bij Domein-Direct is geregistreerd kan op elk moment anoniem worden gemaakt of weer op uw eigen naam worden gezet.

Dit kan automatisch via uw accountpanel of via support. Uw verzoek wordt binnen 24 uur verwerkt. U verzoekt de “domeinnaam anoniem te registreren” of weer normaal zichtbaar te maken, conform uw accountgegevens.

De kosten zijn in veel gevallen gelijk aan de registratie van een domeinnaam. Vraag de actuele kosten op bij de afdeling support. Binnen 1 werkdag een reactie, vaak sneller.

Het domeinregistratie proces bij Domein-direct is geautomatiseerd en werkt real-time. Wijzigingen voor de houdergegevens kunnen enige tijd in beslag nemen, maar zijn doorgaans binnen enkele uren aangepast.

Omgaan met privacygevoelige gegevens in de Whois

Als u via de Whois meer informatie opvraagt over een bestaande domeinnaam kunt u ook de registratiegegevens inzien. We vragen u dan om een akkoordverklaring waarmee u bevestigt zorgvuldig met deze gegevens om te zullen gaan. Lees meer waarom wij deze gegevens tonen en hoe wij ze beschermen in de Whois via SIDN en privacy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *